Veluws Schaakgenootschap VSG

U bent hier Home > Schoolschaaktoernooi > Uitslagen 2013

Uitslagen 2013

Januari 2013

Augustinus 2 wint scholentoernooi Ermelo

Acht scholen namen deel: De Waterval, Ireneschool, De Klokbeker, de Willem-Alexanderschool, de Bernhardschool, de Augustinusschool, de Julianaschool en de Beatrixschool. In totaal waren er 29 viertallen (116 schakers). In Groep A waren er twee winnaars: Irene 1 en Augustinus 2 met 19 punten. De barrage werd gewonnen door de Augustinusschool. Tweede dus de Ireneschool en derde was het 2e team van de Bernhard. De B-groep werd gewonnen door Augustinus 3 met 22 punten, tweede werd De Klokbeker 6 met 19½ punt en derde de Klokbeker 7 met 16 punten. Organisator Wim Jongejan sloot om half vijf het zeer geslaagde toernooi af.

 

Het scholentoernooi wordt gesponsord door Beter Bad, Florado Bloemen Ermelo, Vd Broek Personenvervoer en Coach- en adviesburo Sleutelveld.

« prev  |   top  |   next »

VSG nieuws

Aan de collectie met partijen van VSG is een leuke partij van Willem Booy toegevoegd die zijn tegenstander weet te verstrikken in een net van bezette lijnen. Zie de partijen pagina en selecteer daar de partijen van VSG. Kies vervolgens de partij van Booy tegen Goossens.

Overig nieuws

Zie de agenda voor aanstaande toernooien.

 

Facebook logo

OSBO nieuws

Het laatste OSBO-nieuws vindt u op de OSBO-site:

Volg de link osbo.nl»

KNSB nieuws

Laatste nieuwsitems van de KNSB: www.schaakbond.nl»

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login