Veluws Schaakgenootschap VSG

U bent hier Home > Jeugdafdeling

Jeugdafdeling

Hallo jeugdschaker. Vind je schaken leuk? Wil je beter leren schaken?

Elke dinsdagavond (behalve in de schoolvakanties) van 18.45 – 19.45 uur komt de jeugd van VSG bij elkaar om te schaken. Jeugdleiders geven dan schaakles en er wordt in niveaugroepen geschaakt. Bij de schaaklessen gebruiken we een stappenmethode. Je koopt tegen kostprijs (€5,00) een werkboek. Daarin staan opdrachten waar je tijdens de schaakavond aan werkt. Natuurlijk mag je thuis in je werkboek werken.

Jeugdschaak bij het VSG

Foto: G. de Hoop


Heb je zin om eens te komen kijken? Je bent van harte welkom; je kunt een aantal keren gratis meedoen voordat je definitief lid wordt. Bel de jeugdcoördinator of kom gewoon naar onze jeugdschaakavond in ECHOS Home aan de Leuvenumseweg 68, 3852 AS Ermelo.

Als je besluit om jeugdlid van VSG te worden ben je ook lid van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Je krijgt van de KNSB elke maand een schaakmagazine en je kunt aan allerlei schaaktoernooien deelnemen. Per seizoen betaal je € 60,00.

Levert het vervoer een probleem op? Ouders maken met elkaar afspraken over het om de beurt brengen en halen van de kinderen.

Meer weten over schaken bij VSG? Neem dan contact op met jeugdcoördinator Sape Westra via 0341 552434 of s-westra (at) hetnet.nl

« prev  |   top  |   next »

VSG nieuws

Er is een Correspondentie partij m.b.t. een openingsvariant van het Jänisch gambiet toegevoegd in de collectie van VSG partijen. Best spectaculair! "Toch niet zo rustig"

Er is een privacyreglement toegevoegd aan de website. Zie hiervoor Informatie > Privacyreglement

Overig nieuws

Zie de agenda voor aanstaande toernooien.

 

Facebook logo

OSBO nieuws

Het OSBO PK 2020 wordt georganiseerd door VSG. Zie hiervoor ook de link in het menu.

Het laatste OSBO-nieuws vindt u op de OSBO-site:

Volg de link osbo.nl»

KNSB nieuws

Laatste nieuwsitems van de KNSB: www.schaakbond.nl»

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login