Veluws Schaakgenootschap VSG

U bent hier Home > Schoolschaaktoernooi > Uitslagen 2007

Uitslagen 2007

24 Januari 2007

Schaaktoernooi voor de basisscholen in Harderwijk en Ermelo 2007.

Een record-aantal van 112 kinderen deed mee aan het Scholenschaaktoernooi, gehouden op woensdag  24 januari in de theaterzaal van de  Dialoog in Ermelo. Na veel spanning won het 1e viertal van de Ireneschool met 20 bordpunten uit 24 partijen. Tweede werd De Fontanuschool uit Harderwijk met  17½  punt en derde de Bernhardschool met 17 punten.

Persoonlijke prijzen wegens een uitstekende score waren er voor Paul Cardol, Martin Theunisse, Maya Groeneveld, Erik de Greef, Miranda vd Elsen, Sam vd Beek en Arne Smit.

In totaal deden er acht scholen mee. Het toernooi was georganiseerd door de plaatselijke schaakvereniging VSG met medewerking van De Combinatie uit Harderwijk. Sponsors waren Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders en Garritsen Financieel Beheer.

Teskt: Rob Hollmann

« prev  |   top  |   next »

VSG nieuws

Aan de collectie met partijen van VSG is een leuke partij van Willem Booy toegevoegd die zijn tegenstander weet te verstrikken in een net van bezette lijnen. Zie de partijen pagina en selecteer daar de partijen van VSG. Kies vervolgens de partij van Booy tegen Goossens.

Overig nieuws

Zie de agenda voor aanstaande toernooien.

 

Facebook logo

OSBO nieuws

Het laatste OSBO-nieuws vindt u op de OSBO-site:

Volg de link osbo.nl»

KNSB nieuws

Laatste nieuwsitems van de KNSB: www.schaakbond.nl»

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login