headerimage
Veluws Schaakgenootschap VSG

Login

Site administration

Please enter password.

!!! JavaScript and Cookies must be activated !!!
User (optional):

Password:


Schaak- en damtafels in Ermelo

Hallo, welkom bij één van de 6 schaak-/damtafels in Ermelo. Deze tafels zijn geplaatst op initiatief van schaakvereniging het Veluws Schaakgenootschap (VSG). Ze zijn beschikbaar gesteld door de gemeente Ermelo. De 3 locaties waar elk 2 tafels staan zijn:


• Het Kwetternestpark bij de Zwaluwstraat
• Dienstencentrum De Baanveger, IJsbaanweg 45
• De speeltuin bij het bezoekerscentrum naast de schaapskooi, Postweg 50


Het doel van de schaaktafels is om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar in contact te laten komen. Leden van VSG organiseren regelmatig laagdrempelige schaakactiviteiten. Aan deze activiteiten kan iedereen deelnemen. Overigens, ook als u niet zelf wilt deelnemen: het kijken naar mensen die schaken of dammen is al de moeite waard.


Op de website van VSG worden de activiteiten die gepland zijn aangemeld. Wilt u een bericht ontvangen wanneer een schaakactiviteit plaatsvindt? Stuur dan een mailtje naar secretaris (at) vsg.nl.


We hopen dat de tafels met veel genoegen worden gebruikt en dat veel mensen met plezier gaan deelnemen aan de schaakactiviteiten.


Wanneer De Baanveger en het bezoekerscentrum geopend zijn kunt u daar damstenen of schaakstukken vragen en gezellig een partijtje spelen. Natuurlijk kunt u ook zelf uw schaakstukken of damschijven meenemen en gezellig een potje spelen!


Wilt u meer weten over schaken of over VSG? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs op een dinsdagavond in ECHOS Home De Schakel aan de Leuvenumseweg 68!