Veluws Schaakgenootschap VSG

U bent hier Home > Rie Timmer Rapidtournooi > Uitslagen 2011

Uitslagen 2011

Ermelo, zaterdag 12 februari 2011

Jan Lambrechts won de Hoofdgroep van het Rie Timmer Rapidtoernooi dat gehouden werd in de aula van het Chr. College Groevenbeek. Tweede in de groep werd Andries Mellema en derde R. de Klerk.

Groep A werd gewonnen door Bas West (90%-score), terwijl J. van Elburg excelleerde in de B-groep. Uri Vecht won de D-groep en Dimitry Brons werd 1e in de F-groep. Ook Gerbrand van Bolhuis en Willem Booy speelden sterk en werden eerste in de H-groep en I-groep.

De Verenigingsprijs, een digitale schaakklok, werd gewonnen door HSG Hoevelaken met een score van 75%. Tweede werd de ploeg Arnhem & Omstreken met bijna 67 %.

De spelregelkennis van arbiter Bonthuis was zesmaal nodig; enkele keren werd in de spanning een onreglementaire zet gedaan. Reeds tegen vier uur kon voorzitter Jongejan het geanimeerde toernooi afsluiten.

Tekst: Rob Hollmann / foto's: Gerard de Hoop

« prev  |   top  |   next »

VSG nieuws

Aan de collectie met partijen van VSG is een leuke partij van Willem Booy toegevoegd die zijn tegenstander weet te verstrikken in een net van bezette lijnen. Zie de partijen pagina en selecteer daar de partijen van VSG. Kies vervolgens de partij van Booy tegen Goossens.

Overig nieuws

Zie de agenda voor aanstaande toernooien.

 

Facebook logo

OSBO nieuws

Het laatste OSBO-nieuws vindt u op de OSBO-site:

Volg de link osbo.nl»

KNSB nieuws

Laatste nieuwsitems van de KNSB: www.schaakbond.nl»

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login