Veluws Schaakgenootschap VSG

U bent hier Home > Rie Timmer Rapidtournooi > Uitslagen 2009

Uitslagen 2009

Ermelo, zaterdag 31 januari 2009

Het Veluws Schaakgenootschap hield het 25e Rie Timmer Rapidtoernooi in de aula van het Christelijk College Groevenbeek. Vierentachtig deelnemers uit heel Nederland waren aanwezig. Ze kwamen uit de regio, maar ook uit Coevorden, Zwolle, Rotterdam, Heerde, Apeldoorn en Dronten.

De Hoofdgroep werd gewonnen door Andries Mellema met een 100%-score van vijf zeges uit vijf partijen. Tweede werd Mark de Graaf met 2½ punt en derde Miklos Hoffer.

De Verenigingsprijs, een digitale schaakklok, werd gewonnen door het viertal-Mellema, nadat lange tijd een team van De Combinatie uit Harderwijk de leiding had.

De A-groep werd gewonnen door Rob Boterenbrood met 3½ punt. Theo Janssen en Bas West werden 2e met drie punten. De elfjarige Tristan Makkink, Wido Sparling en Mohit Khosla werden groepswinnaar. Op de spelregelkennis van arbiter S. Bonthuis werd driemaal een beroep gedaan. Wegens het 25-jarige jubileum werden mooie prijzen, zoals een schaakklok, een schaakspel, taarten en bloemen verloot. Om kwart over vier sloot voorzitter Jongejan, onder dankzegging aan het Groevenbeek College, het zeer geslaagde toernooi af.

 

No images in this gallery


Tekst: Rob Hollmann, foto's: Gerbrand van Bolhuis, Ismael Jamshedy en Piet Hein Bleeker.

« prev  |   top  |   next »

VSG nieuws

Er is een privacyreglement toegevoegd aan de website. Zie hiervoor Informatie > Privacyreglement

Overig nieuws

Zie de agenda voor aanstaande toernooien.

 

Facebook logo

OSBO nieuws

Het laatste OSBO-nieuws vindt u op de OSBO-site:

Volg de link osbo.nl»

KNSB nieuws

Laatste nieuwsitems van de KNSB: www.schaakbond.nl»

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login