Veluws Schaakgenootschap VSG

U bent hier Home > Rie Timmer Rapidtournooi > Uitslagen 2003

Uitslagen 2003

Ermelo, zaterdag 25 januari 2003

Het 19e Rie Timmer Rapidtoernooi is succesvol verlopen. Er waren 90 deelnemers, niet alleen uit de regio, maar ook uit Den Helder, Rotterdam, Coevorden, Zwolle, Hattem, Apeldoorn en Amersfoort.

Uitslagen hoofdgroep
1 F. van Zutphen 4
2 G. J. Knol
3 H. Abels 3
4 A. Mellema
5 D. Lukic 2
6 T. Verbeek 0

De Hoofdgroep werd gewonnen door Frank van Zutphen met vier punten uit vijf partijen, gevolgd door G.J. Knol uit Coevorden. De verenigingsprijs, een digitale schaakklok, werd gewonnen door Het Kasteel uit Coevorden met een percentage van 64,2 %. De sterke A-groep werd gewonnen door de Zwolse schaker H. B. Tan en de B-groep door P. van Assen. De schakers van het Veluws Schaakgenootschap deden het goed. Dirk Jan Hop werd groepswinnaar met vier punten en ook Jan Lambrechts, Mark de Graaf, Cor Petersen, Henk Mondria, Theo Janssen, Cor Kortland, Firdus Akopian, Lambert Korterink en Ulbe Brouwer wonnen een prijs. Om half vijf kon voorzitter Westra, onder dankzegging aan het Groevenbeek College en arbiter Bonthuis, het zeer geslaagde toernooi afsluiten.

« prev  |   top  |   next »

VSG nieuws

Aan de collectie met partijen van VSG is een leuke partij van Willem Booy toegevoegd die zijn tegenstander weet te verstrikken in een net van bezette lijnen. Zie de partijen pagina en selecteer daar de partijen van VSG. Kies vervolgens de partij van Booy tegen Goossens.

Overig nieuws

Zie de agenda voor aanstaande toernooien.

 

Facebook logo

OSBO nieuws

Het laatste OSBO-nieuws vindt u op de OSBO-site:

Volg de link osbo.nl»

KNSB nieuws

Laatste nieuwsitems van de KNSB: www.schaakbond.nl»

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login